Ikke gå glipp av disse tilbudene!

Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 0 ganger de siste dagene

GAAM Immunity 180 caps

120 kapsler
256 kr
180 caps
349 kr
349 kr
Sum av løse artikler:

Antall:

Velg produkt i listen ovenfor
(0)
Default ID: PB-148

Inspirasjon fra andre

Mest populære fra Multivitamin

 • Beskrivelse
 • GAAM Immunity er en potent produkt når det gjelder å holde seg frisk! Spesielt viktig i forkjølelsestider og dagens litt spesielle forhold.
  I dette produktet har vi samlet noen av de mest velstuderte og effektive ingrediensene vi kjenner til i dag, som har dokumentert god effekt på immunforsvaret og vår generelle helse.

  • Antioksidanter
  • Lett absorberbare
  • Praktiske kapsler
  • Immunforsvar
  • Velfungerende


  Et potent produkt!

  GAAM Immunity er fylt med vitale mineraler og vitaminer som synergisk virker for å styrke og stabilisere immunforsvaret ditt. Blant ingrediensene finner vi blant annet: Vitamin D, betaglukan, C-vitamin og en rekke mineraler.

  GAAM Immunity inneholder også svart pepper ekstrakt som har evnen til å øke opptaket av de andre ingrediensene. Alt for å maksimere og optimalisere sluttresultatet. Å holde immunforsvaret ditt sterkt hjelper ikke bare deg selv med å holde deg frisk, men også omgivelsene dine. Så gjør deg selv og verden en tjeneste ved å ta vare på deg selv.

  Bra å vite om vitaminer!

  Vitaminer kan være både vann- og fettløselige, derfor kan det være en god idé å konsumere omega-3 samtidig som vitaminene dine. Det er også gunstig å ta vitaminer i forbindelse med et måltid for å få optimalt opptak. Hvis du tar vitaminer på tom mage før frokost, som mange gjør, risikerer du å miste mye av dem via urinen.

  Dette gjelder kosttilskudd generelt, men det er noen unntak der inntak er å foretrekke på tom mage. Dette inkluderer blant annet kreatin og oppkvikkende kosttilskudd som pre-workout produkter.


  Doseringstips:
  1 kapsel daglig i forbindelse med et måltid.
  Form:
  Kapsler
  Fri fra:
  Gluten, Laktose, Nøtter, Soya
  Målsetting:
  Energi, Føle seg bra
  Størrelse:
  180 caps
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • InnehållPer. kapsel
  Vitamin C160 mg (200% DRI)
  Betaglukan125 mg
  Vitamin E22 mg (183% DRI)
  Zink7,5 mg (75% DRI)
  Svartpepparextrakt5 mg
  Selen35 μg (64%DRI)
  Vitamin D5 μg (100% DRI)

  Ingredienser: Rispulver, askorbinsyra (vitamin-C), betaglukan, D-alfa-tokoferyl bärnstenssyra (vitamin-E), zink (zinkcitrat), selen (L-selenometionin), pepparextrakt (piper nigrum), kolekalciferol (vitamin-D), fyllnadsmedel: kiseldioxid, magnesiumstearat, kapsel: (E464).

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5