Ikke gå glipp av disse tilbudene!

115
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 23 ganger de siste dagene

GAAM Pudding 500 g

1 stk
219 kr
2 stk
400 kr -9%
4 stk
750 kr -14%
219 kr
Sum av løse artikler:
Smak
Chocolate Lagervare Best før: Vanilla Lagervare Best før:

Anbefalt produkt å legge til

59 kr 79 kr
Velg produkt i listen ovenfor
(43)
ID: PB-6682

Mest populære fra Proteinpudding

 • Beskrivelse
 • En herlig pulverblanding for en delikat og proteinrik pudding som tilfredsstiller både smaksløkene og behovet for muskeloppbyggende protein!
  GAAMs pudding har en herlig kremet konsistens som med litt mer pisking også kan bli luftig og fluffy om man foretrekker det. Puddingen kan spises direkte som den er, som et næringsrikt og mettende mellommåltid, men fungerer også som dessert takket være den herlige konsistensen og den fine smaken.

  • Herlig konsistens
  • Raskt & enkelt
  • Proteinrik

  Hvem liker ikke sjokoladepudding?

  Nå kan du med god samvittighet nyte barndomsfavoritten i din aktive og sunne livsstil. GAAM har gjort det veldig enkelt for deg, alt du trenger er noen minutter og litt vann. Bland en porsjon før treningen og sett den i kjøleskapet for et herlig mellommåltid når du kommer hjem. Eller hvorfor ikke prøve den sammen med din morgen-grøt?


  Brukertips:
  Som et mettende og næringsrikt mellommåltid, eller i forbindelse med trening for økt restitusjon. Bland en skje ca (30 g) pulver med ca 90 ml vann i en shaker. La stå i kjøleskapet til ønsket konsistens. Tips som kan lette prosessen er å blande puddingen med en visp eller direkte i en skål.
  Form:
  Pulver
  Målsetting:
  Bygge muskler
  Smak:
  Sjokolade, Vanilje
  Størrelse:
  500 g
 • Innhold
 • Näringsvärden: Per 100 g Per 30 g

  Energi 1514 kj/362 kcal. 454 kj/109 kcal

  Fett 5,5 g 1,7 g

  -Varav mättat fett 2,1 g 0,6 g

  Kolhydrater 16,1 g 4,8 g

  -Varav sockerarter 14,3 g 4,3 g

  Protein 59,9 g 18 g

  Salt 0,53 g 0,16 g

  Kostfiber 4,4 g 0,3 g

  Innehållsförteckning: MJÖLKproteinkoncentrat (MJÖLK), skumMJÖLKspulver (MJÖLK), avfettat kakaopulver, emulgeringsmedel: solroslecitin, aromer, förtjockningsmedel: (e466), sötningsmedel: aspartam*, acelsulfam-k.

  *Innehåller en källa till fenylalanin.  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Anmeldelser (43)

43 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.
Marie-Louise 2023-05-12
Jeg blander i 1 ss kakao pulver til en porsjon. Deretter smakssetter jeg puddingen med hakket blandede nøtter, smakessenser som for eksempel arrak, mynte, bittermandel. Eller server den med ferske bær og frukt. En perfekt dessert når jeg har lyst på noe godt eller trenger ekstra energi etter løpeturen / crosstrainerøkten. God pris og veldig rask levering.
Tessis 2023-04-25
Fantastiskt god sjokoladepudding. Jeg tilsatte kakao for å intensivere smaken, og tilsatte smakessens som arrak, mint, osv. Anbefaler dette produktet og er veldig fornøyd med leveringstiden på 1-2 dager etter bestilling.
Marie-Louise 2023-04-21
Sjokoladepuddingen er etter min mening litt svak i sjokoladesmaken, så jeg tilsetter litt kakao og en klype salt, og puddingen blir ikke bare god, den blir vanvittig god!
Amanda 2023-04-20
Suuuuper god og super enkel å lage som mellommåltid eller som en deilig dessert toppet med jordbær😍 Skal definitivt bestille noen flere, for denne kommer til å bli fort borte hos oss! Et ekstra pluss er at det er enkelt og smidig å bestille, og rask levering 🫶🫶🫶
Vis flere
43 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5