Ikke gå glipp av disse tilbudene!

Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 0 ganger de siste dagene

Leader Performance HydroPower Reco 2.5 kg Gainer

700 g
321 kr
2,5 kg
Fra 861 kr
861 - 965 kr
Sum av løse artikler:
Smak
Orange Lagervare 965 kr Best før: Milk-choco Utsolgt 861 kr Best før:

Anbefalt produkt å legge til

29 kr 39 kr
Velg produkt i listen ovenfor
(0)
ID: PB-2010054

Mest populære fra Gainer

 • Beskrivelse
 • Leader Performance HydroPower Reco Orange er en høykvalitets restitusjonsdrikk som kombinerer rask absorpsjon, magevennlighet og god smak. Produsert i Finland og designet i samarbeid med Finlands olympiske komité.
  Produktene inneholder de to mest verdsatte kildene til myseprotein, myseisolat og mysehydrolysat. Kildene til karbohydrater er Cluster Dextrin™ HBCD (høyt forgrenet syklisk maltodextrin) og isomaltulose.

  • Produsert i Finland
  • Myseisolat og hydrolysat
  • Cluster Dextrin™
  • Vitaminberiket


  For deg som søker resultater

  Leader Performance HydroPower Reco inneholder aminosyren L-leucin og vitamin B6 som fremmer normal protein- og karbohydratmetabolisme. Det tilsettede C-vitaminet bidrar til immunsystemets normale funksjon under og etter intens trening. Guérande havsalt som elektrolytkilder.


  Anbefalt dosering:
  Bland 70 g = ~ 1,5 dl pulver med 500 ml kaldt vann og rist. La drikken stå i 2 minutter før bruk.
  Form:
  Pulver
  Målsetting:
  Bygge muskler, Gå opp i vekt, Restitusjon
  Smak:
  Appelsin, Mandarin, Sjokolade
  Størrelse:
  2500 g
  Kategorier
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold

 • Ingredienser: Valleproteinisolat og hydrolysat (melk) 34% (EU), maltodekstrin (Cluster dextrin®), isomaltulose*, laktosefritt skummetmelkpulver, magert kakaopulver, L-leucin, naturlig melk- og sjokoladesmak, aroma, L-askorbinsyre (vitamin C), skumdempende middel (silisiumdioksid), havsalt (Guérande), søtningsmiddel (sukralose), pyridoksal 5'-fosfat (vitamin B6). *Kilde til glukose og fruktose.

  Kan inneholde spor av soya.
 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5