Ikke gå glipp av disse tilbudene!

2
Summer Sale
5
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 3 ganger de siste dagene

Olimp HMB Mega caps 300 caps

619 kr / 588 kr
619 kr

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag

619 kr
MERK. Prisen er den laveste prisen brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende pris trådte i kraft. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vises laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.
Sum av løse artikler:
 
Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(0)

Mest populære fra HMB

 • Beskrivelse
 • Olimp HMB Mega er perfekt for intens trening og diett. Det kan forbedre resultatene av hard trening ved å redusere nedbrytningen av muskelmasse og øke proteinsyntesen. Det er ideelt å bruke under en diett, samtidig som nivåene av muskeloppbyggende hormoner kan øke betydelig. Det bidrar til å redusere fettansamling rundt magen. Dette tilskuddet er egnet for en sunn og aktiv livsstil.
  Olimp HMB Mega perfekt for hard trening og kosthold.

  Kan forbedre resultatene av hard trening ved å bremse nedbrytningen av muskelmassen og aktivere proteinsyntesen. Perfekt under kosthold samtidig som nivåene av muskeloppbyggende hormoner kan økes ekstremt. Reduserer fettansamling rundt magen. Daglig tilskudd for et sunt og aktivt liv.

  Olimp HMB Mega kan gi deg:

  • Bremset nedbrytning av muskelmasse
  • Aktivert proteinsyntese
  • Høyere nivå av muskeloppbyggende hormoner
  • Redusert fettansamling rundt magen

  HMB ble markedsført kraftig på begynnelsen av 90-tallet og det ble lovet store muskeløkninger. Hvis man leser forskningsstudier gjort på HMB, forstår man tydelig hvorfor.

  Takket være AIDS-forskningen finnes det så mange publiserte studier om HMB. Hvis man blir rammet av AIDS, utvikler man noe som kalles "muscle wasting", som betyr at man mister muskelmasse hele tiden. Disse personene har i mange år fått HMB for å redusere muskelnedbrytningen, noe som har vist seg å fungere utrolig bra. Grunnen til at HMB ikke har hatt stor suksess er at preparatet har vært så dyrt at veldig få har brukt HMB i tilstrekkelig lang tid og i tilstrekkelig høy dose for å merke noen resultater. HMB er ikke noe som umiddelbart gjør deg sterk, utholdende og energisk. Det man kan forvente er at hvis man tar HMB i anbefalt tid med riktig dose, får man noen gram nettovekst av muskelmassen per dag, noe som knapt merkes. En stor studie utført ved Tennessee State University i 2000 viste at gruppen som fikk HMB 3g/dag i gjennomsnitt økte muskelmassen med 1,4 kg på 4 uker, sammenlignet med placebogruppen som økte med 0,9 kg (5), og som sagt finnes det hundrevis av studier som har gitt lignende resultater.

  kan gi deg et halvt kilo muskler i måneden, som blir 6 kilo på et år!

  Dosering:
  Ta 2-4 kapsler daglig, for optimal effekt - ta 1 kapsel opptil 2-4 ganger daglig (før frokost, før og etter trening, og før sengetid).

  Størrelse:
  300 Kapsler
  Størrelse:
  300 caps
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • Innehåll:
  Innehåll/ kapsel: 1000 mg HMB.

  Ingredienser: 96% kalcium &beta-hydroxy- &beta-methylbuturat, fyllnadsmedel, mikrokristallin cellulosa, klumpförebyggande medel - magnesiumstearat, kapsel (gelatin, färgämne: E171, E172).
 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5