Ikke gå glipp av disse tilbudene!

11
Summer Sale
15
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 0 ganger de siste dagene

Superfruit EKO Chia Seeds 300 g

300 g
168 kr -15%
750 g
271 kr -15%
198 kr / 168 kr
198 kr

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag

198 kr
MERK. Prisen er den laveste prisen brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende pris trådte i kraft. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vises laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.
Sum av løse artikler:
 
Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(0)

Mest populære fra Helsekost

 • Beskrivelse
 • Chiafrø kommer fra Mexico og har blitt brukt siden urtiden av aztekerne. Chiafrø er en av våre rikeste vegetabilske kilder til omega-3! Idrettsutøvere over hele verden bruker chia daglig!
  Chia (Salvia Hispanica) er en blomstrende plante fra myntefamilien og kommer opprinnelig fra Mexico. I nordlige Mexico finnes den nå oppmerksomme stammen "Tarahumara", som anses å være verdens beste langdistanseløpere, og for dem er chia grunnleggende mat. Tradisjonelt sies det at chia har blitt dyrket i uminnelige tider, og det er sannsynlig at aztekerne brukte det som en del av kostholdet sitt. Navnet "Chia" kommer fra et ord som opprinnelig betyr "oljete", for når chiafrøene blir lagt i bløt, dannes det veldig raskt en geléaktig hinne rundt de små frøene. Planten anses å være lett å dyrke og vokser opp til en meter.

  • Rik på Omega-3
  • ALA (alpha-lineolic-acid)
  • Rik på fiber
  • Rik på protein


  Næringsrike frø!


  Chiafrø er rike på Omega-3, ALA (alpha-lineolic-acid), fiber og protein. Tradisjonelt har chiafrø blitt konsumert som de er, i form av en drikk som kalles "chia fresca" eller som et tillegg til brød og bakverk. Frøene kan males og brukes sammen med andre typer mel. Frøene inneholder også mange nyttige mineraler som fosfor, kalsium og kalium. Planten har nesten ingen historie i Europa og ble introdusert i EU i 2009 som "Novel Food", noe som betyr at den anbefales å brukes i brødbaking med opptil 5% av den totale mengden. Superfruits chia er økologisk sertifisert i henhold til EU-forordning 834/2007.

  Dosering:
  Max 15 gram per dag.

  Størrelse:
  300 g.
  Diett:
  Økologisk, Vegansk
  Fri fra:
  Aspartam, Egg, Fisk, Gelatin, Gluten, Koffein, Kullsyre, Laktose, Melk, Melkeprotein, Nøtter, Soya, Sukker
  Målsetting:
  Energi, Føle seg bra
  Størrelse:
  300 g
  Kategorier
 • Innhold
 • Innehåll per100 g
  Energi1861 kJ/443 kcal
  Fett31 g
  - varav mättat fett4 g
  - varav fleromättat omega-6-fett7 g
  - varav fleromättat omega-3-fett20 g
  Kolhydrat2 g
  - varav sockerarter1 g
  Fiber37 g
  Protein20 g
  Natrium0 g

  Ingredienser:
  chiafrön (salvia Hispanica).

  Viktigt:
  Förvaras torrt, mörkt och svalt. Öppnad förpackning förvaras bäst i kylskåp. P.g.a. högt fiberinnehåll intas produkten med rikligt mängd vatten eller annan vätska.
 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5