Ikke gå glipp av disse tilbudene!

1
Summer Sale
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 1 ganger de siste dagene

Leader Performance Whey Protein 500 g Myseprotein

500 g
156 kr -15%
2 kg
517 kr -15%
183 kr / 156 kr
Sum av løse artikler:
Smak
Chocolate Lagervare Best før: Strawberry Lagervare Best før:

Anbefalt produkt å legge til

29 kr 39 kr
Velg produkt i listen ovenfor
(0)
ID: PB-2210051

Mest populære fra Myse-konsentrat

 • Beskrivelse
 • Leader Performance Whey er en myseprotein-konsentrat laget av høykvalitets finsk myse.
  Valleprotein er et raskt absorberende protein fra melk. Valleprotein har en optimal aminosyreprofil, med høyt innhold av forgrenede aminosyrer (BCAA), noe som gjør valle til en utmerket proteinkilde for å øke og opprettholde muskelmasse.

  • Optimal aminosyreprofil
  • Rikt på BCAA
  • Lett oppløselig


  Når du ønsker å øke ditt inntak av protein

  Nyt det lett oppløselige proteinpulveret som mellommåltid, før eller etter trening, eller som et protein supplement til daglige måltider. Leaders proteinpulver smaker godt i både vann og melk. Pulveret er søtet med sukralose og inneholder ikke aspartam.


  Dosering:
  Bland en porsjon på 30 g (= ca. 1 dl) med 3 dl vann eller melk 1-3 ganger daglig. Rist i shaker eller bland med visp eller blender. Drikk 1-3 porsjoner om dagen som en del av et måltid, som mellommåltid eller rett etter trening.
  Form:
  Pulver
  Målsetting:
  Bygge muskler
  Smak:
  Jordbær
  Størrelse:
  500 g
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold


 • Chocolate:
  Vassle/myse/valleproteinkoncentrat 95% (av mjölk/melk/mælk, EU), kakaopulver 3%, aromer, salt, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), emulgerings - medel (lecitin), sötningsmedel (sukralos).

  Strawberry: Vassle/myse/valleproteinkoncentrat 97% (av mjölk/melk/mælk, EU), aromer, rödbetsjuicepulver, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), emulgeringsmedel (lecitin), salt, kakao, sötningsmedel (sukralos). Kan innehålla spår soja./ Kan indeholde spor soja./Kan inneholde spor av soya.

  Kan innehålla spår soja./ Kan indeholde spor soja./Kan inneholde spor av soya.
 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5