Ikke gå glipp av disse tilbudene!

13
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 2 ganger de siste dagene

Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional 920 g Myseprotein

920 g
489 kr
2,3 kg
Fra 841 kr
5 kg
2299 kr
489 kr
Sum av løse artikler:
Smak
Chocolate coconut Lagervare Best før: Chocolate cookies & cream Lagervare Best før: Strawberry Lagervare Best før: Strawberry White Chocolate Lagervare Best før: Vanilla Lagervare Best før:

Anbefalt produkt å legge til

29 kr 39 kr
Velg produkt i listen ovenfor
(0)
ID: PB-1079

Mest populære fra Myse-konsentrat

 • Beskrivelse
 • Er du på jakt etter et høykvalitets proteinpulver som kan hjelpe deg å nå dine treningsmål? Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional er det perfekte valget for deg!

  Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional er et proteinpulver laget av høykvalitets myseproteinisolat og myseprotein konsentrat, som gir høy biotilgjengelighet og hjelper til med å bygge og reparere muskelvev etter trening. I tillegg inneholder den minimale mengder karbohydrater og fett, noe som gjør den til et utmerket valg for personer som ønsker å opprettholde en sunn kosthold.

  • Minimale mengder karbohydrater og fett
  • Høy biotilgjengelighet
  • Myk og kremet konsistens
  • Mange smaker å velge mellom

  Finn din favoritt i dag!

  Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional finnes i flere forskjellige smaker, som vanilje, sjokolade og jordbær, noe som gjør det enkelt for deg å velge din favoritt. I tillegg er dette proteinpulveret veldig lett å blande og gir en myk og kremet konsistens, noe som gjør det til en nytelse å drikke.

  Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional proteinpulver er også perfekt for personer som søker en rask og enkel måte å øke sitt proteininntak og hjelpe til med å støtte deres treningsprogram. Så hvis du ønsker å maksimere resultatene dine og ta treningen din til neste nivå, velg Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional i dag!


  Brukerveiledning:
  Bland en skje med 2,5 - 3 dl vann eller melk og konsumer i forbindelse med trening eller mellom måltider.

  Smak:
  Cookies & Cream, Hvit sjokolade, Jordbær, Sjokolade, Vanilje
  Størrelse:
  920 g
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • Näringsdeklaration/skopa (30g)

  Innehåll 1 dosering% av RDI
  Energi117kcal
  Protein22g44%
  Fett1,5g2%
  Kolhydrater3,8g1%
  Natrium43mg2%
  Kalium133mg4%

  Ingredienser: Ultrafiltrerat vassleproteinkoncentrat innehållande laktoglobin, laktoferrin, laktalbumin och immunoglobinproteinfraktioner, kakao, cappuccinosmak, L-glutamin, acesulfam-K, sukralos, matsmältningsenzymmatris: pepsin, Aminogen.

 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5