Ikke gå glipp av disse tilbudene!

Lageropprydding
20
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 2 ganger de siste dagene

Fairing TRIB-70 100 caps

289 kr / 231 kr
289 kr

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag

289 kr
MERK. Prisen er den laveste prisen brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende pris trådte i kraft. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vises laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.
Sum av løse artikler:
 
Velg produkt i listen ovenfor
(0)
Midlertidig tomt ID: PB-2116

Inspirasjon fra andre

Mest populære fra Testosteronforsterkere

 • Beskrivelse
 • Tribulus Terrestris er en gammel naturmedisin som har blitt brukt i blant annet Kina og India for behandling av ulike plager.
  Tribulus Terrestris brukes som et tilskudd for økt velvære, men på grunn av økt produksjon av testosteron kan Trib-70 også forbedre treningsresultatene.

  • Økt velvære
  • Forbedret hormonell balanse
  • Økt seksuell evne
  • Forbedret ytelse

  Tilskuddet inneholder ikke hormoner (som dopingmidler) eller stoffer som omdannes til hormoner i kroppen (som såkalte prohormoner), men påvirker i stedet kroppens egne og naturlige hormonproduksjon. Dette skjer ved påvirkning av det såkalte luteiniserende hormonet som igjen påvirker mengden testosteron i kroppen. Takket være dette er Tribulus terrestris helt fri for bivirkninger.


  Serveringsforslag:
  1-2 kapsler, 2 ganger daglig. 8 ukers kontinuerlig bruk etterfølges av 2-3 ukers pause.

  Størrelse:
  100 kapsler - 25-50 doseringer
  Størrelse:
  100 kapsler
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • Ingredienser: Tribulus Terrestris-ekstrakt (standardisert til 70 % furostanolsaponiner), bulkmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), smøremiddel (magnesiumstearat), antiklumpemiddel (silika), kapselskall (bovin gelatin), farge (karmosin, jernoksid).

 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5