Ikke gå glipp av disse tilbudene!

2
Lageropprydding
20
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 1 ganger de siste dagene

Scitec Nutrition DAA PRO 100 caps

298 kr / 238 kr
298 kr

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag

298 kr
MERK. Prisen er den laveste prisen brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende pris trådte i kraft. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vises laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.
Sum av løse artikler:
 
Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(0)

Inspirasjon fra andre

Mest populære fra Testosteronforsterkere

 • Beskrivelse
 • DAA PRO inneholder den populære D-Asparaginsyren (DAA). DAA-tilskudd har allerede stor popularitet blant bodybuildere og idrettsutøvere som holder seg unna ulovlige stoffer!
  DAA PRO inneholder den populære D-Asparaginsyren (DAA) med N,N-Dimetylglycin, Sink og Pantotensyre. Sink brukes fordi det hjelper med opprettholdelse av normale testosteronnivåer i blodet, bidrar til normal fertilitet og reproduksjon, og har en rolle i proteinsyntesen!

  • Økt muskelmasse
  • Økt velvære
  • Normaliserer testosteron

  DAA-tilskudd har allerede stor popularitet blant bodybuilders og idrettsutøvere som holder seg unna ulovlige stoffer! Og hvorfor ikke bruke Scitecs lovlige, komplekse DAA-formel som inneholder vitenskapelig beviste nøkkelingredienser?

  Anbefalt bruk:
  Ta 4 kapsler om dagen: 2 om morgenen og 2 om kvelden med måltid. Bruk i sykluser: etter en måneds bruk, ta en pause på minst en måned.

  Størrelse:
  100 kapsler.
  Størrelse:
  100 kapsler
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • Dosering: 4 kapslar
  Portioner per förpackning: 25
  Mängd per dosering
  NRV%**
  Mängd per dosering
  NRV%**
  Zink1.5 mg15%DAA (D-Asparaginsyra)3000 mg
  Vitamin B5 (Pantotensyra)0.9 mg15%N,N-Dimetylglycin200 mg


  Ingredienser: D-asparaginsyra, N,N-dimetylglycin HCl, antiklumpningsmedel (magnesiumstearat), zinksulfatmonohydrat, kalcium D-pantotenat, gelatin (kapselskal).
 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5