Ikke gå glipp av disse tilbudene!

15
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 30 ganger de siste dagene

GAAM Whey 33 g Myseprotein

33 g
19 kr
15 stk
239 kr -16%
Miksboks
239 kr -16%
500 g
199 kr
19 kr
Sum av løse artikler:
Smak
Blueberry Vanilla Lagervare Nyhet Best før: Fresh Strawberry Lagervare Nyhet Best før: Chocolate Dream Utsolgt Nyhet Best før: Delicious Vanilla Utsolgt Nyhet Best før:
Velg produkt i listen ovenfor
(1)
ID: PB-1555

Inspirasjon fra andre

Mest populære fra Myse-konsentrat

 • Beskrivelse
 • GAAM Whey er et myseprotein som har vunnet over mange treningshjerter.
  GAAM har levert et svenskprodusert myseprotein som nesten er for godt til å være sant. I tillegg til å inneholde 25 g høykvalitetsprotein og minimalt med fett og karbohydrater, kommer de også i utrolig mange og gode smaker. Det blir en vinnende kombinasjon når smak møter kvalitet.

  • 25 g høykvalitetsprotein
  • Kvalitet til en lav pris
  • Bredt utvalg av smaker
  • Produsert i Sverige

  Når du trener styrke, bryter du ned musklene dine, og for å bygge dem opp igjen trenger du energi. Den mest effektive energikilden for muskelvekst er protein, det fungerer som byggesteiner for musklene dine. En generell retningslinje er at du trenger to gram protein per kilo kroppsvekt per dag. Du kan enkelt regne det ut ved å ta kroppsvekten din og multiplisere den med to. For eksempel 80 x 2 = 160 gram protein per dag.

  Myseprotein er et såkalt hurtigprotein, det betyr at proteinet tas opp raskt av kroppen. Ved å drikke en proteinshake før eller etter treningen, sørger du for at kroppen får nok protein for å forhindre muskelnedbrytning og øke muskeloppbyggingen. På den måten sikrer du at du får i deg den mengden protein du trenger for å bygge muskler uten å måtte spise mye mer mat (som kan være både tungvint når du er på treningssenteret og dyrt). 100% Whey Premium inneholder 133 kcal, 25 g protein, 3,5 g karbohydrater og 2 g fett per porsjon.


  Doseringsforslag:
  Bland pose (33 g) med 300 ml vann i en shaker og rist i 30 sekunder.
  Form:
  Pulver
  Målsetting:
  Bygge muskler, Restitusjon
  Størrelse:
  35 g
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold

 • Näringsvärde100 g33 g
  Energi400 kcal / 1672 kj133 kcal / 560 kj
  Fett6 g2 g
  Varav mättat fett5 g1,6 g
  Kolhydrater11 g3,5 g
  Varav sockerarter8 g2,6 g
  Kostfiber6 g2 g
  Protein74 g25 g
  Salt0,4 g0,13 g

  Ingredienser:
  Vassleproteinkoncentrat (mjölk) , skummjölksspulver (mjölk), guarkärnmjöl, inulin, solroslecitin, aromer, avfettat kakaopulver (gäller chokladsmaker), färgämne: rödbetspulver (gäller jordgubbsmaker), sötningsmedel: aspartam*, acesulfam-K
  *Innehåller en källa till fenylalanin 


  Allergiinformation: innehåller mjölkprotein (mjölk). Tillverkad i en fabrik som även hanterar ägg och soja.

  Bäst före: se förpackning.


  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Anmeldelser (1)

1 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.
Andreas 2023-09-15
Så utrolig bra at jeg endelig kan bestille smaksprøver som disse. Nå trenger jeg ikke lenger å lure på om det er verdt å kaste bort penger på 1 kg Whey unødvendig, fordi det smaker dårlig. En smaksprøve og du vet svaret med en gang. Perfekt!
Vis flere
1 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5