Ikke gå glipp av disse tilbudene!

Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 0 ganger de siste dagene

Leader Performance Combat Reco 2.5 kg

700 g
Fra 273 kr -15%
2,5 kg
1034 kr
1034 kr
Sum av løse artikler:
Smak
Orange Lagervare Best før:
Velg produkt i listen ovenfor
(0)
ID: PB-2210057

Mest populære fra Restitusjon

 • Beskrivelse
 • Leader Performance Combat Reco er en produkt som passer spesielt godt for deg som driver med kampsport og tung trening.
  Produktene inneholder en rekke testede og effektive ingredienser som støtter kroppen og dens restitusjon. Den har blant annet et høyt innhold av protein. Protein bidrar til å øke og opprettholde muskelmasse.

  • Høyt innhold av protein
  • Vitaminberiket
  • Kollagenpeptider
  • Mineraler


  Optimal funksjon og restitusjon!

  Leader Performance Combat Reco inneholder vitamin C, som bidrar til normal dannelse av kollagen som har betydning for normal funksjon av benstruktur og brusk. Vitamin C bidrar også til normal funksjon av immunsystemet. Vitamin B6 bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev. Sink bidrar til normal proteinsyntese.


  Bruksanvisning:
  Bland 70 g = ~ 1,5 dl pulver med 500 ml kaldt vann og rist. La drikken stå i 2 minutter før bruk.
  Form:
  Pulver
  Målsetting:
  Bygge muskler, Gå opp i vekt, Restitusjon
  Størrelse:
  2500 g
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • Ingredienser: Vassleproteinisolat och -hydrolysat (MJÖLK) 25% (EU), maltodextrin (Cluster dextrin®), isomaltulos*, kollagenpeptider (Fortigel ®, Tendoforte ®), laktosfritt skummMJÖLKspulver, fettreducerat kakaopulver, L-leucin, naturlig MJÖLK- och chokladarom, havssalt (Guérande), arom, skumdämpningsmedel (kiseldioxid), sötningsmedel (sukralos), L-askorbinsyra (vitamin C), zinkpikolinat, manganglukonat, pyridoxal-5’ -fosfat (vitamin B6). *Bryts ner till glukos och fruktos.

  Kan innehålla spår soja.
 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5