Ikke gå glipp av disse tilbudene!

15
368 kr
Pakkepris
0 %
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 6 ganger de siste dagene

GAAM 100% Whey Premium 1 kg + GAAM Shaker 700 ml

368 kr
368 krSum av løse artikler:Antall:

Velg produkt i listen ovenfor
(14)
Midlertidig tomt ID: PB-22013132

Inspirasjon fra andre

Mest populære fra Myse-konsentrat

 • Beskrivelse
 • 100% Whey Premium er en myseprotein som har vunnet mange treningshjerter.
  GAAM har levert et svenskprodusert myseprotein som nesten er for godt til å være sant. GAAM 100% Whey Premium inneholder 25 g høykvalitetsprotein og minimalt med fett og karbohydrater. Produktet kommer også i utrolig mange gode smaker. Det blir en vinnende kombinasjon når smak møter kvalitet.

  • 25 g høykvalitetsprotein
  • Kvalitet til en lav pris
  • Bredt utvalg av smaker
  • Produsert i Sverige

  Når du trener styrke, bryter du ned musklene dine, og for å bygge dem opp igjen trenger du energi. Den mest effektive energikilden for muskelvekst er protein, det fungerer som byggesteiner for musklene dine. En generell retningslinje er at du trenger to gram protein per kilo kroppsvekt per dag. Du kan enkelt regne det ut ved å ta kroppsvekten din og multiplisere den med to. For eksempel 80 x 2 = 160 gram protein per dag.

  Myseprotein er et såkalt hurtigprotein, det betyr at proteinet tas opp raskt av kroppen. Ved å drikke en proteinshake før eller etter treningen, sørger du for at kroppen får nok protein for å forhindre muskelnedbrytning og øke muskeloppbyggingen. På den måten sørger du for at du får i deg den mengden protein du trenger for å bygge muskler uten å måtte spise mye mer mat (som kan være både bryete når du er på treningssenteret og dyrt). 100% Whey Premium inneholder 133 kcal, 25 g protein, 3,5 g karbohydrater og 2 g fett per porsjon.

  OBS: Trykkfeilnissen har dessverre vært på ferde på noen av våre whey-emballasjer. På emballasjen står det at produktet inneholder L-glutamin, noe som ikke stemmer. Den korrekte innholdet står publisert under innhold her på nettsiden, og for å sammen spare på miljøet vil vi fortsette å selge disse til posene er tomme i stedet for å kaste produkter som ikke er dårlige.

  Doseringstips:
  Bland 1 skje (ca. 33 g) med 300 ml vann i en shaker og rist i 30 sekunder. Skje er inkludert i alle produkter fra GAAM.

  Størrelse:
  - Inneholder 1000 g (30 porsjoner).
  Form:
  Pulver
  Fri fra:
  Egg, Gelatin, Palmolje, Soya
  Størrelse:
  1000 g
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold

 • Näringsvärde100 g33 g
  Energi400 kcal / 1672 kj133 kcal / 560 kj
  Fett6 g2 g
  Varav mättat fett5 g1,6 g
  Kolhydrater11 g3,5 g
  Varav sockerarter8 g2,6 g
  Kostfiber6 g2 g
  Protein74 g25 g
  Salt0,4 g0,13 g

  Ingredienser:
  Vassleproteinkoncentrat (mjölk) , skummjölksspulver (mjölk), guarkärnmjöl, inulin, solroslecitin, aromer, avfettat kakaopulver (gäller chokladsmaker), färgämne: rödbetspulver (gäller jordgubbsmaker), sötningsmedel: aspartam*, acesulfam-K
  *Innehåller en källa till fenylalanin 


  Allergiinformation: innehåller mjölkprotein (mjölk). Tillverkad i en fabrik som även hanterar ägg och soja.

  Bäst före: se förpackning.


  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Anmeldelser (14)

14 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.
Cecilia 2023-12-28
Proteinbolaget leverer igjen! Så fornøyd med varen og kundeservicen - som alltid! Kan virkelig anbefale dette pulveret. God smak og shakeren er enkel å ta med seg og drikke fra.
Jeff 2023-04-30
Har brukt dette produktet hele måneden, det fungerer bra og har en veldig god smak (blåbær vanilje). Pulveret er lett å blande ut, og det følger med en skje, som er et pluss for meg. Det eneste negative er at du ikke kan ta med posen fordi den lekker. Jeg tok med posen til kjæresten min, hadde den i vesken, og hele vesken min var fylt med pulver etterpå, selv om jeg prøvde å lukke den så godt som mulig.
Naomi 2023-03-19
Verifisert kjøp
Jeg elsker produktet! Smaken er akkurat slik de sier den skal være, og smaksløkene mine er ikke misfornøyde!! Proteinpulveret har vært en stor del av treningen min, og dette har virkelig gitt meg resultater! Prøv det!!
Celia 2023-03-08
Har aldri prøvd proteinpulver før, men ønsket å prøve noe og er veldig fornøyd med valget mitt. Gaam leverte en god smak og jevn konsistens. Jeg blandet pulveret med vann i deres 700 ml shake og det ble ingen klumper i det hele tatt. Jeg ser frem til å prøve forskjellige smaker og aldri bekymre meg for proteininntaket mitt igjen! Anbefales på det sterkeste hvis du vil ha god smak og gode resultater for treningen din. Jeg ser alltid frem til etter hver treningsøkt for da har jeg denne shaken som belønning.
Vis flere
14 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5